Оно што Ви пожелите

Уколико имате неких питања везано за наш програм, или желите неки вид едукације ваше деце, који није овде наведен слободно нас контактирајте.

Педагошке и психолошке радионице за децу

Данас се термин педагог може дефинисати у ширем значењу и подразумева све оне који се на неки начин баве васпитавањем деце (ту се убрајају и родитељи и када не поседују адекватно педагошко знање) и у ужим значењима, где се мисли само на лица која се професионално баве васпитањем деце, односно наставнике.

 

Смех јога

Само човек врло високог и врло срећног развитка уме да буде весео и да зарази друге, то јест неодољиво и добродушно весело.
Не говорим оњеговом умном развитку, него о карактеру, о целом човеку.
На тај начин, ако желите да прозрете човека и да упознате његову душу, не посматрајте како ћути или како говори, или како плаче, или чак како се узбуђује племенитим идејама, него боље да погледате како се смеје.

(Ф. М. Достојевски)

Енглески језик

Школа енглеског језика за децу узраста од 5 до 10 година. Школа енглеског језика је подељена по групама, тако да се едукација обавља

Летња школа

За све оне родитеље који раде и немају коме да оставе своју децу или родитеље који желе да њихова деца летњи распуст проведу у игри, забави и учењу на креативан и занимљив начин у пријатном амбијенту и дружењу са вршњацима!

Велики пројекат у трајању од два и по месеца, о коме ће се причати!!!

Обећавамо, изненађења, смеха, сазнања, и радости!
Драги наши другари од 14.јуна за вас почиње распуст у Summerhill-у, крећемо са авантурама!

Продужени боравак

Продужени боравак је облик васпитно – образовног рада. У Summerhill-u намењен је ученицима од I до IV разреда основне школе, који се организује у хомогеним групама – од ученика истог узраста. Продужени боравак допуњује бригу родитеља о деци и задовољава потребу за слободним временом иучењем деце.